Pieterpad Run

Update: 27 april 2016

We zijn op zoek naar fietsers en chauffeurs, die onze lopers willen begeleiden van Pieterburen naar de Sint Pietersberg.

cropped-pieterpadlogo2016def-kopie.png

We hebben bijna allemaal wel eens gehoord van de Pieterpad wandeling. We weten dat het een estafettewandeling is over bijna 500 kilometer. Wandelaars kunnen er weken, maanden, soms jaren over doen om het traject te voltooien. Maar als wandelen nu (nog) niet je hobby is, maar hardlopen wel?

In dat geval hebben we een prachtig en tevens uniek alternatief, namelijk de Pieterpad Run!

De Pieterpad Run is een estafetteloop over bijna 500 kilometer, maar die gelopen wordt in ongeveer 48 uur! De start is op 1 juli om 12:00 uur in Pieterburen en de finish wordt in het begin van de middag verwacht op zondag 3 juli.

De Pieterpad Run wordt in 6 etappes afgelegd door teams bestaande uit lopers, begeleidende fietsers en chauffeurs. Een team bestaat uit 8 lopers, 6 fietsers en 4 chauffeurs. Elke etappe is ongeveer 80 kilometer.

Een team splitst zich in twee groepen (A en B), waarbij groep A (4 lopers, 3 fietsers en 2 chauffeurs) etappe 1, 3 en 5 aflegt en groep B (4 lopers, 3 fietsers en 2 chauffeurs) etappe 2, 4 en 6. Elke loper loopt tijdens een etappe 20 kilometer (2x 5x 2 kilometer) en zal dus bij de finish 60 kilometer (3x 20 kilometer) hebben gelopen.

Bij deze 2e editie kunnen maximaal 4 teams deelnemen.

Samengevat:

  • Vertrek: vrijdag 1 juli: 08:00 uur Den Haag (Centraal station)
  • Start: vrijdag 1 juli om 12:00 uur Pieterburen
  • Finish: zondag 3 juli om +- 14:00 uur Sint Pietersberg
  • Thuiskomst zondag 3 juli: +- 19:00 uur Den Haag (Centraal Station)
  • Voor deze 3 dagen inclusief het vervoer, slapen (voor tent en bed worden gezorgd), eten, drinken, T-shirt, een overvloed aan gezelligheid en mogelijk vrienden voor het leven zijn de kosten € 120,00.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@pieterpadrun.nl.

Wil je inschrijven? Klik dan in het menu op INSCHRIJVEN en vul het digitale  inschrijfformulier in. Je krijgt zo snel mogelijk reactie.

Weet je het nog niet zeker?

Laat je dan inspireren door eens te kijken naar de foto’s van de vorige editie. Deze foto’s zijn te vinden op onze Facebook-pagina.