Sponsors

Wat is een evenement zonder een herkenbaar logo. De eerste keer doet het logo er nog niet zo toe, maar onze ambities gaan verder. We willen van de Pieterpad Run een groter en een terugkerend evenement maken. Dan is een goed logo onontbeerlijk of te wel een Schermafdruk 2016-01-25 00.37.28absolute noodzaak. Er waren een paar ideetjes over een logo. Er zit echter een groot gat tussen een ideetje en het uiteindelijke resultaat. Nu is De Mediaplantation een goede bekende van ons en samen met Robert Lammerding is er gebrainstormd over hoe dat logo eruit zou moeten zien. Na een paar één-tweetjes zijn wij erg blij met het resultaat! Wij hopen in de toekomst nog veel vaker met Robbert (en zijn Mediaplantation) te kunnen samenwerken.

logo 25032015

Een evenement organiseren doe je niet zo maar. Er gaat veel tijd en energie in zitten. Een belangrijke drijfveer is natuurlijk, dat het een leuke bezigheid is en dat het een nog leuker evenement wordt. Met het organiseren van de 2e editie van de Pieterpad Run hopen we zelfs, dat het de komende jaren gaat uitgroeien naar een landelijk evenement. Een ambitieus idee dus! 🙂

Het is daarom ontzettend leuk en motiverend, wanneer mensen en organisaties iets zien in de Pieterpad Run. Dat kan door op verschillende manieren hulp te bieden. Zo laten we ons graag adviseren en natuurlijk is een geldelijke bijdrage ook van harte welkom. Maar wat niet minder gewaardeerd wordt, is het beschikbaar stellen van faciliteiten!

Zo heeft De Roo Taxi & Autoverhuur ons geholpen met een prachtige bus. Schermafdruk 2016-01-25 00.32.26Met deze bus zullen we gedurende het hele weekend door heel Nederland rijden. Naast deze touringcar zullen de lopers en fietsers door 2 begeleidende busjes van De Roo worden bijgestaan. De Roo is een geweldige partner geweest in het meedenken als het ging om de logistiek. Behalve het professionele materiaal leveren ze ook geweldige mensen. In de komende editie zullen 2 medewerkers van De Roo ons ook ondersteunen bij het evenement.

IMG_3116

Dit jaar mogen we ook Run2Day Den Haag tot één van onRun2Day Den Haagze sponsoren rekenen! Hier kun je natuurlijk terecht voor al je benodigde hardloopspullen. Of het nu  je schoenen zijn, je kleding of voeding, bij Run2Day Den Haag hebben zij het voor je. Het leuke is bovendien, dat Ingrid Kuijper van Run2Day zelf ook deelneemt aan de Pieterpad Run.

Run2Day Den Haag is een wervelende hardloopspeciaalzaak. Modern, laagdrempelig, gezellig en voorzien van technische details zoals de digitale loopanalyse die wij met alle lopers doen. U komt hier voor de kennis, wij als ervaringsdeskundigen voorzien u van een schoen die bij uw voet past. Met een prachtige collectie hardloop en wedstrijdschoenen zult u zeker slagen bij ons. En dan de kleding, de A- merken in huis, veel exclusief in de regio zoals Nike en Adidas in-store, een grote selectie dames kleding voor running en fitness, waaronder in de herfst de Stella McCartney running lijn! Functionele en kleurrijke sportbeha’s, accessoires in overvloed, van sokken tot hartslagmeter, van gels tot bottle belts.

Run2Day Den Haag vind je op de Fluwelen Burgwal 9 (75 meter  vanaf de hoek Korte Poten/ Herengracht en pal tegenover ingang Muzenplein Parking).